Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727860132

Liga 727860132 Información oficial sobre el partido 727860132 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido 4 - 0 Tps FCc Alineación oficial del equipo 'Tps FCc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido 8 - 0 Tps FCc Alineación oficial del equipo 'Tps FCc' en el partido
Es un cenizo 7.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC HuonotHiukset

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Lauri Käpynen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HuonotHiukset es posava per davant!
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mika Vauhkonen va anar directament als peus de Benedetto Frisina que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Micard va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): HuonotHiukset va augmentar la diferència quan Carlos Trecamán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sebi Thali una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Jukka Kapanen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tps. La jugada d'estratègia del HuonotHiukset per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sebi Thali va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Carlos Trecamán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Hery Rabezezika gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jukka Kapanen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Mika Vauhkonen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tps FCc

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ari Kuivinen va entorpir al marcador d'en Margus Ird per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matias Katainen de Tps es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elias Hannukainen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.