Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727860032

Liga 727860032 Información oficial sobre el partido 727860032 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

FC Tortex Alineación oficial del equipo 'FC Tortex' en el partido 0 - 4 Pullapirtti Alineación oficial del equipo 'Pullapirtti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Tortex Alineación oficial del equipo 'FC Tortex' en el partido 0 - 5 Pullapirtti Alineación oficial del equipo 'Pullapirtti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tortex

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Mikko Kinnunen, el jugador de Tortex va ser expulsat al minut 14.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ville Piuhola de Tortex la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Atte Jyrkönen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Pullapirtti

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Vili Sillanpää va acabar en una passada genial cap al jugador de Pullapirtti Ovadia Pahima, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Arjon Arañes de Pullapirtti l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Ettore Cappelletto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Vili Sillanpää va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Vili Sillanpää va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jalle Kivilehto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vili Sillanpää ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vili Sillanpää després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jalle Kivilehto va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Vili Sillanpää de Pullapirtti va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.