Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727852913

Liga 727852913 Información oficial sobre el partido 727852913 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

GungHo Alineación oficial del equipo 'GungHo' en el partido 2 - 0 Anaboliset pakarat Alineación oficial del equipo 'Anaboliset pakarat' en el partido
2 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
1 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
57 % Posesión 90' 43 %
Normal Táctica Normal
GungHo Alineación oficial del equipo 'GungHo' en el partido 2 - 0 Anaboliset pakarat Alineación oficial del equipo 'Anaboliset pakarat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GungHo Alineación oficial del equipo 'GungHo' en el partido 2 - 1 Anaboliset pakarat Alineación oficial del equipo 'Anaboliset pakarat' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GungHo

Goles Goles

  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de GungHo Alexandru Burdujan va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Frank Hülsthorst va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GungHo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexandru Burdujan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): En Faruk Atahan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GungHo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Carlos Daniel Antuña del GungHo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Carlos Daniel Antuña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Guillermo Cansor va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Anaboliset pakarat

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bogdan Scurtu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Antti-Ville Kähkölä va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jean-Marc Legoux, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Bogdan Scurtu quasi redueix la diferència al marcador al minut 85, però una gran estirada d'en Jean-Marc Legoux va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samir Abou Deif de Anaboliset es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tero Karhukorpi de Anaboliset va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.