Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727849704

Liga 727849704 Información oficial sobre el partido 727849704 en Hattrick

16.03.2024 20:00:00

Fc Muikulat Alineación oficial del equipo 'Fc Muikulat' en el partido 1 - 7 Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fc Muikulat Alineación oficial del equipo 'Fc Muikulat' en el partido 1 - 5 Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Muikulat

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els seguidors del Muikulat van tornar a saltar d'alegria al minut 31. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Emanuel Deteşan que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Henoc Fenollar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Muikulat, però el xut de Malthe Rohde va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pekka Asikainen de Muikulat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tammijärven Taisto

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antti Parviainen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Taisto augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Andres Rits es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Andres Rits va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 3 per a Taisto.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Mikko Koivukangas de Taisto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antti Parviainen va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Maunu Lindroos de Taisto l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 70 de partit.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Auvo Iljin va augmentar l'avantatge de Taisto a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 71 per Mikko Koivukangas va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antti Ahonen de Taisto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.