Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727849701

Liga 727849701 Información oficial sobre el partido 727849701 en Hattrick

09.03.2024 20:00:00

Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido 4 - 2 Mc Prostata Alineación oficial del equipo 'Mc Prostata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido 5 - 0 Mc Prostata Alineación oficial del equipo 'Mc Prostata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tammijärven Taisto

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 39 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Antti Parviainen, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Taisto a l'empat.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Antti Parviainen s'emportà una gran ovació del públic local al minut 60, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mikko Koivukangas de Taisto aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andres Rits es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Mikko Koivukangas del Taisto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Auvo Iljin es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Taisto enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Iosif Pimashin va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jannes Sladky rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 el Taisto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antti Ahonen no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Antti Parviainen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Heikki Matinaho va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pigmalion Kyrgios de Taisto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mc Prostata

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Sergio Tronconi de McP va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mika Laamanen va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Iiro-Pekka Wainio va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. McP posava el marcador 0 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Tronconi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de McP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de McP va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Janne-Matti Soro va sortir per sobre el travesser.