Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727846983

Liga 727846983 Información oficial sobre el partido 727846983 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

haaparannan_pantterit Alineación oficial del equipo 'haaparannan_pantterit' en el partido 2 - 2 Tähtelän Dynamo Alineación oficial del equipo 'Tähtelän Dynamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
haaparannan_pantterit Alineación oficial del equipo 'haaparannan_pantterit' en el partido 2 - 0 Tähtelän Dynamo Alineación oficial del equipo 'Tähtelän Dynamo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

haaparannan_pantterit

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): En Janne Lindgren va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Teemu Hongisto va incrementar l'avantatge de haaparannan_pantter amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): haaparannan_pantter va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abdelkarim Bassiri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mica Korpinen.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de haaparannan_pantter la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teemu Hongisto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El haaparannan_pantter ho intentava per la dreta per mitjà de Teemu Hongisto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Teemu Hongisto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Abdelkarim Bassiri de haaparannan_pantter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tähtelän Dynamo

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Toomas Nuiamäe va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 85 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Atte Ojapalo de Tähtelän marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): En Dani Knihtilä va fer una ràpida incursió al minut 47, però en Alberto Sebartoli no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mikael Tuohimäki de Tähtelän va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.