Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727835596

Liga 727835596 Información oficial sobre el partido 727835596 en Hattrick

23.03.2024 19:50:00

Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 8 - 0 Fridaykickers Alineación oficial del equipo 'Fridaykickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 3 - 1 Fridaykickers Alineación oficial del equipo 'Fridaykickers' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dormammu

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): En Armin Gasser va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dieter Eberle la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Dieter Eberle de Dom va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Globi Hegewald es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Ulrich Durrer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dom i marcant el 4 - 0.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Siegfried Ospelt sempre és una garantia. Al minut 64, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Dieter Eberle marcar el 5 - 0 per al Dom.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Globi Heimrath va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 6 - 0.
  • 186 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Dom va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Silvano Schmidli, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 7 - 0.
  • 138 Minuto 91 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Armin Gasser arribés a peus de Siegfried Ospelt, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Dom el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Detlef Sprenger va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulrich Durrer de Dom va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fridaykickers