Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727835587

Liga 727835587 Información oficial sobre el partido 727835587 en Hattrick

09.03.2024 19:50:00

Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 3 - 0 SC Triesenberg Alineación oficial del equipo 'SC Triesenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido 1 - 1 SC Triesenberg Alineación oficial del equipo 'SC Triesenberg' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,3 % 64,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dormammu

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Stephan Gunsch va donar a Dom un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Dom van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Armin Gasser.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Dom va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stephan Gunsch va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Globi Hegewald, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dom sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Leandro Bereiter, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Silvano Schmidli va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Tony Tollerud va xutar a fora.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Dom van sortir al contraatac al minut 75, però Ulrich Durrer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Detlef Sprenger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulrich Durrer.

SC Triesenberg