Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727831915

Liga 727831915 Información oficial sobre el partido 727831915 en Hattrick

20.04.2024 17:00:00

SK ST. JOHANN Alineación oficial del equipo 'SK ST. JOHANN' en el partido 1 - 1 Fc Welschenrohr Alineación oficial del equipo 'Fc Welschenrohr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SK ST. JOHANN Alineación oficial del equipo 'SK ST. JOHANN' en el partido 3 - 2 Fc Welschenrohr Alineación oficial del equipo 'Fc Welschenrohr' en el partido
Tiene mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK ST. JOHANN

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del JOHANN s'esgargamellaven dempeus per esperonar Charlie Bondoux que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): JOHANN va gaudir d'un penal a favor al minut 34, però el jugador Uwe Heiser va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Kurt Ischi.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de JOHANN la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Uwe Heiser tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabien Russeil de JOHANN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludwig Leduc de JOHANN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fabien Russeil de JOHANN es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Fc Welschenrohr

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Elmar Riedweg va posar els visitants Welschenrohr per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Anton Schallenberg, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eudes Saux no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cristiano Horlacher va ridiculitzar a en Uwe Heiser amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Eudes Saux va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Welschenrohr va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Cristiano Horlacher va quedar-se sol davant el porter Anton Schallenberg, però aquest va poder aturar el xut.