Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727772491

Liga 727772491 Información oficial sobre el partido 727772491 en Hattrick

06.04.2024 19:15:00

elektrik MW Alineación oficial del equipo 'elektrik MW' en el partido 2 - 0 Sopot United F.C Alineación oficial del equipo 'Sopot United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
elektrik MW Alineación oficial del equipo 'elektrik MW' en el partido 1 - 1 Sopot United F.C Alineación oficial del equipo 'Sopot United F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elektrik MW

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Grzegorz Smarzyński, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del elektrik se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): elektrik va aconseguir el 2 - 0 quan Reza Ejtehadi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Stanisław Gorlo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Artūrs Pauls va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Hervé Delorge, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Hervé Delorge una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Artūrs Pauls va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reidar Sætre.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Savva Chistikov de elektrik amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sopot United F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Romuald Szałucki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gino Vermot va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): United va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Karsten Los va anar a parar a les mans del porter.
  • 225 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Vicenzo Rangel da Silva gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Majeed Naseef ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.