Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727752056

Liga 727752056 Información oficial sobre el partido 727752056 en Hattrick

13.04.2024 19:15:00

FC Camping des Iris Alineación oficial del equipo 'FC Camping des Iris' en el partido 0 - 9 Atletico Bern Alineación oficial del equipo 'Atletico Bern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Camping des Iris Alineación oficial del equipo 'FC Camping des Iris' en el partido 0 - 10 Atletico Bern Alineación oficial del equipo 'Atletico Bern' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Camping des Iris

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Cristian Mengel, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Beat Deragisch va ser clau en la jugada d'atac de Camping al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Guillaume Caulet, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jérémie Jeanpierre de Camping la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico Bern

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rigoberto Varas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el ATB va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Joaquín Lapuente Mazo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Rigoberto Varas de ATB va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, ATB va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Velázquez.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Rigoberto Varas va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a ATB.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Talal Al-muhza va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Rigoberto Varas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Camping. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Murillo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ATB es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 8 arribava al minut 86.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Passaven 90 minuts quan en Tibor Czompó va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el ATB va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jovan Košutić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Rigoberto Varas de ATB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Talal Al-muhza de ATB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.