Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727712525

Liga 727712525 Información oficial sobre el partido 727712525 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

dark shakals Alineación oficial del equipo 'dark shakals' en el partido 5 - 1 Puffi F.C. Alineación oficial del equipo 'Puffi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dark shakals Alineación oficial del equipo 'dark shakals' en el partido 3 - 1 Puffi F.C. Alineación oficial del equipo 'Puffi F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dark shakals

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Éric Hodin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, shakals es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de shakals a 2 - 0. Mohamed Shaafee va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan shakals va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Emran Jahandoust des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de shakals va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Éric Hodin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Paolo Zapetti va marcar al minut 90 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Pierre-Alexandre Forest gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francesco Seyb va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Albert Tyrajski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Albert Tyrajski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Amadeo Amador de shakals gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Puffi F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Casimiro Vivar arribés a peus de Isaia Di Pietro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Puffi el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Devon Wyre, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.