Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727712510

Liga 727712510 Información oficial sobre el partido 727712510 en Hattrick

30.03.2024 19:15:00

Culés Alineación oficial del equipo 'Culés' en el partido 5 - 1 Puffi F.C. Alineación oficial del equipo 'Puffi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Culés Alineación oficial del equipo 'Culés' en el partido 3 - 1 Puffi F.C. Alineación oficial del equipo 'Puffi F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Culés

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 23. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Julien Ferrand va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Corria el minut 69 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Julien Ferrand, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Culés va augmentar la diferència quan Julien Ferrand no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Przemysław Klejdysz de Culés va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Culés va aconseguir el 5 - 1 quan Mazique James va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Julien Ferrand gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Puffi F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Puffi agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Isaia Di Pietro amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Puffi Angelomaria Cossellu quasi marca al minut 48 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Casimiro Vivar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Casimiro Vivar va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Isaia Di Pietro de Puffi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.