Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727705903

Liga 727705903 Información oficial sobre el partido 727705903 en Hattrick

30.03.2024 19:15:00

Sambuco United Alineación oficial del equipo 'Sambuco United' en el partido 1 - 1 FC JSQ Alineación oficial del equipo 'FC JSQ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sambuco United Alineación oficial del equipo 'Sambuco United' en el partido 2 - 0 FC JSQ Alineación oficial del equipo 'FC JSQ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sambuco United

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Sambuco, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Andri Vagelli per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Sambuco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Timothée Obry, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sepp von Alkier de Sambuco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Olympio Länzlinger es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jean-François Boitel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Sambuco per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 88, quan Olympio Länzlinger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

FC JSQ

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Sven Devantay va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de JSQ i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sven Devantay va ser clau en la jugada d'atac de JSQ al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mikko Mäkilä, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JSQ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maciej Pąśko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Cristiano Afonso va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ratko Raičković va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mikko Mäkilä va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): JSQ va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Helmut Schallmey que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Maciej Pąśko de JSQ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.