Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727704612

Liga 727704612 Información oficial sobre el partido 727704612 en Hattrick

23.03.2024 19:15:00

Gc Santos Alineación oficial del equipo 'Gc Santos' en el partido 0 - 2 Luzerner Kicker Alineación oficial del equipo 'Luzerner Kicker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gc Santos Alineación oficial del equipo 'Gc Santos' en el partido 2 - 0 Luzerner Kicker Alineación oficial del equipo 'Luzerner Kicker' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gc Santos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Santos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Arno Eggel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leonardo Kollenda.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Santos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Thilo Rhonheimer va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Leonardo Kollenda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Andri Halberstadt de Santos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Luzerner Kicker

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El FCL va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Adalbert Engeli rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 32.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Szymon Stobiński va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FCL, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Lucien Löpfe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): FCL van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Szymon Stobiński va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Szymon Stobiński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Szymon Stobiński de FCL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.