Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727703966

Liga 727703966 Información oficial sobre el partido 727703966 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

FC Nightelves Alineación oficial del equipo 'FC Nightelves' en el partido 1 - 0 Affe mit Waffe Alineación oficial del equipo 'Affe mit Waffe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Nightelves Alineación oficial del equipo 'FC Nightelves' en el partido 2 - 0 Affe mit Waffe Alineación oficial del equipo 'Affe mit Waffe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Nightelves

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Nightelves sempre confia amb les genialitats d'en Harald de Rougemont; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Nightelves tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Teofan Rats ho va intentar al minut 28 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Al minut 38 un refús amb el peu d'en David Ayala va anar a parar als peus del Erwan Laine que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Kusisa Serrano, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Affe mit Waffe

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Arne Fadnes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Waffe va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carlos Quadra-Salcedo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Zeno Albrecht per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 89, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Quadra-Salcedo de Waffe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ole Klanein de Waffe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Fadnes de Waffe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.