Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727668179

Liga 727668179 Información oficial sobre el partido 727668179 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

Quick Boys FC Alineación oficial del equipo 'Quick Boys FC' en el partido 0 - 2 Real Ocotepeque Alineación oficial del equipo 'Real Ocotepeque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quick Boys FC Alineación oficial del equipo 'Quick Boys FC' en el partido 0 - 2 Real Ocotepeque Alineación oficial del equipo 'Real Ocotepeque' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quick Boys FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mattijs van der Rijst de Quick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Ocotepeque

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Christian Méndez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Ocotepeque va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miguel Cordero, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Samuel Largo de Ocotepeque, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ocotepeque va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Nava, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Calixto Ovalles va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Israel Toledo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Celso Vilchez de Ocotepeque va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Miguel Cordero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.