Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727587410

Liga 727587410 Información oficial sobre el partido 727587410 en Hattrick

06.04.2024 18:55:00

Mysiska Alineación oficial del equipo 'Mysiska' en el partido 7 - 2 Şirvan FC Alineación oficial del equipo 'Şirvan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mysiska Alineación oficial del equipo 'Mysiska' en el partido 9 - 0 Şirvan FC Alineación oficial del equipo 'Şirvan FC' en el partido
Tiene mala suerte 8.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mysiska

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Mysiska prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Gaetano Glorioso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mysiska va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tymon Gleń progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mysiska al minut 35, que va llançar ajustat al pal en Rafael Martínez. 3 - 1 pels locals.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tymon Gleń de Mysiska es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En Christian Guckert entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mysiska, un peu providencial d'en Gaetano Glorioso va situar el 5-2 al panell digital.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stoyne Nedkov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Mysiska.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Mysiska va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Massimo Durigon, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Mysiska va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Stoyne Nedkov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Juliusz Krowicki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Hüseyn Səmədov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Rafael Martínez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Tymon Gleń de Mysiska gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Şirvan FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 28 minuts, Kamran Fərəczadə va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Şirvan va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ramiz Mustafazadə, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ramiz Mustafazadə va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Abbas Cəlilov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Eugeniusz Krycia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.