Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727552529

Liga 727552529 Información oficial sobre el partido 727552529 en Hattrick

13.04.2024 18:50:00

Kolkata FC Alineación oficial del equipo 'Kolkata FC' en el partido 1 - 3 Spinnings F.C Alineación oficial del equipo 'Spinnings F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Kolkata FC Alineación oficial del equipo 'Kolkata FC' en el partido 0 - 6 Spinnings F.C Alineación oficial del equipo 'Spinnings F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kolkata FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rajeev Chakraborty arribés a peus de Anurag Badesha, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kolkata el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sakthivel Navalagi de Kolkata es va guanyar la targeta groga merescudament.

Spinnings F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Marco Antonio Aganzo posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Spinnings va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marco Antonio Aganzo.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Spinnings per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Marco Antonio Aganzo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Spinnings que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marco Antonio Aganzo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leo Grant. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marco Antonio Aganzo al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Nemesi Urpí es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Spinnings quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marco Antonio Aganzo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Nemesi Urpí quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Prakash Variar, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Dominik Mosek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Antonio Aganzo de Spinnings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.