Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727544537

Liga 727544537 Información oficial sobre el partido 727544537 en Hattrick

11.05.2024 18:50:00

The Year of the Dragon Alineación oficial del equipo 'The Year of the Dragon' en el partido 2 - 1 Surtidor FC Alineación oficial del equipo 'Surtidor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Year of the Dragon Alineación oficial del equipo 'The Year of the Dragon' en el partido 2 - 0 Surtidor FC Alineación oficial del equipo 'Surtidor FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Year of the Dragon

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Valentino Aldini va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Renzo Rijnberk.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Ghodrat Tabarrok va donar a Dragon un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Anthony Goddard va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Cătălin Huiu, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Surtidor FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Surtidor prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan Cristóbal Riveros.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Al minut 16 de partit, Armide Bilbao de Surtidor va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Armide Bilbao estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Felix Chevalier, als 59 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Renzo Rijnberk de Surtidor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.