Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727509921

Liga 727509921 Información oficial sobre el partido 727509921 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

FC Rabo de Peixe Alineación oficial del equipo 'FC Rabo de Peixe' en el partido 1 - 6 MS United Alineación oficial del equipo 'MS United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Rabo de Peixe Alineación oficial del equipo 'FC Rabo de Peixe' en el partido 1 - 4 MS United Alineación oficial del equipo 'MS United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rabo de Peixe

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Ruben Salgueiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sérgio Latina va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Peixe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sérgio Latina, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

MS United

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hélder Ferreira Alves quedar desmarcat i marcar per a United al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del United van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Afonso Pinto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Silvestre Miguel Gomes Pinho va descol·locar totalment la defensa contrària i Afonso Pinto no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Valentim Rebelo de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 41 de partit.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Renato Vicêncio no va poder aturar Afonso Pinto de United, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 84 el 1 - 5.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Afonso Pinto va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 6 per a United.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Abdelkarim Dakiri va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ricardo Vicente Medo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.