Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727498043

Liga 727498043 Información oficial sobre el partido 727498043 en Hattrick

20.04.2024 18:45:00

Duff V.Vendetta Alineación oficial del equipo 'Duff V.Vendetta' en el partido 0 - 1 BOCA JUNIORS I Alineación oficial del equipo 'BOCA JUNIORS I' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duff V.Vendetta Alineación oficial del equipo 'Duff V.Vendetta' en el partido 1 - 1 BOCA JUNIORS I Alineación oficial del equipo 'BOCA JUNIORS I' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duff V.Vendetta

BOCA JUNIORS I

Goles Goles

  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Gianvito Sambugaro va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de JUNIORS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Knut Forland va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JUNIORS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Knut Forland, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Harald Farkas després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Hernández va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Avshalom Paritzky quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Hernández, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nelson Córdoba no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sebastián Gabriel Palmero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jonathan Bertuccelli va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonathan Bertuccelli.