Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727485894

Liga 727485894 Información oficial sobre el partido 727485894 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Wonderwall FC Alineación oficial del equipo 'Wonderwall FC' en el partido 6 - 0 Laois FC Alineación oficial del equipo 'Laois FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wonderwall FC Alineación oficial del equipo 'Wonderwall FC' en el partido 3 - 0 Laois FC Alineación oficial del equipo 'Laois FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonderwall FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 1 (Gol por la izquierda): Wonderwall prenia la batuta de l'encontre al minut 1, quan en Teófilo Dayan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Beppe Pallisco, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Wonderwall.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Als 40 minuts, Ignacio Daniel Chacoma va ampliar l'avantatge de Wonderwall amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Wonderwall va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saverio Piazza des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Ignacio Daniel Chacoma va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 71 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 80 en Martín Bellini va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Fausto Genero podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 6 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Alberto Villarreal de Wonderwall va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Florencio Quiroga va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Martín Bellini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Lucas Adelmar Schelotto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saverio Piazza.

Laois FC