Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727481613

Liga 727481613 Información oficial sobre el partido 727481613 en Hattrick

20.04.2024 18:45:00

F.C. Diego Milito Alineación oficial del equipo 'F.C. Diego Milito' en el partido 3 - 0 Al Jawf FC Alineación oficial del equipo 'Al Jawf FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Diego Milito Alineación oficial del equipo 'F.C. Diego Milito' en el partido 2 - 1 Al Jawf FC Alineación oficial del equipo 'Al Jawf FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Diego Milito

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Milito s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Donato Ricciardelli per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 en Matteo Pistone va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Milito va augmentar la diferència quan Donato Ricciardelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Roberto Santacaterina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Roberto Santacaterina va servir per deixar enrere el gegant Obaid Al-Sulaiti al minut 29, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Milito ho intentava per la dreta per mitjà de Pier Luigi Siriu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Al Jawf FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osama Fahmy Al-Shidy de Jawf es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Muhyi Aldeen AbdulMowla de Jawf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.