Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727464286

Liga 727464286 Información oficial sobre el partido 727464286 en Hattrick

13.04.2024 18:15:00

F.C. Freiburg Alineación oficial del equipo 'F.C. Freiburg' en el partido 1 - 1 FC Schesslitz Alineación oficial del equipo 'FC Schesslitz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Freiburg Alineación oficial del equipo 'F.C. Freiburg' en el partido 2 - 2 FC Schesslitz Alineación oficial del equipo 'FC Schesslitz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Freiburg

Goles Goles

  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Dirk Lipschitz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Dietmar Weihs es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sven Hirtenberg va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sven Hirtenberg va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andreas Kreul rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Lucas Veltins de Freiburg va intentar batre la porteria rival al minut 55 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Dietmar Weihs de Freiburg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Schesslitz

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hinz Luttmer quedar desmarcat i marcar per a Schesslitz al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Schesslitz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martin Bempflingen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hinz Luttmer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Gunter von Eynern va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 225 Minuto 70 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Lutz-Peter Holwede va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gunter von Eynern va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Martin Bempflingen després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduward Tschamler va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Hinz Luttmer de Schesslitz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.