Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727450558

Liga 727450558 Información oficial sobre el partido 727450558 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

FC Jamaica International Alineación oficial del equipo 'FC Jamaica International' en el partido 4 - 0 Hangover Jubilants Alineación oficial del equipo 'Hangover Jubilants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jamaica International Alineación oficial del equipo 'FC Jamaica International' en el partido 2 - 1 Hangover Jubilants Alineación oficial del equipo 'Hangover Jubilants' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jamaica International

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del International contenien la respiració mentre en Haroon Bashar Al-Bulushi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Christoffer Hoffman de International va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christoffer Hoffman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a International.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Christoffer Hoffman sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de International a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christoffer Hoffman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Timo 'The Hand' Seeger al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alessio Arcangeloni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Haroon Bashar Al-Bulushi de International va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hangover Jubilants

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alexander Felix Trattnig que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Alexander Felix Trattnig va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Oskar Lenherr no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Simon Gspurning va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Théo Menot va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Felix Trattnig de Jubilants va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.