Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727422003

Liga 727422003 Información oficial sobre el partido 727422003 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Pulóver de Perro Alineación oficial del equipo 'Pulóver de Perro' en el partido 2 - 1 ECPA F.C. Alineación oficial del equipo 'ECPA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pulóver de Perro Alineación oficial del equipo 'Pulóver de Perro' en el partido 0 - 1 ECPA F.C. Alineación oficial del equipo 'ECPA F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulóver de Perro

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Luis Higuera va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Pulóver.
  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Pulóver. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ferdinand De Cat va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vsevolod Buyaev al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Néstor Gabriel Burdisso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Pulóver van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 40 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ryan Dimech no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Ryan Dimech va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Aureliano Segundo Acotto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pulóver que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

ECPA F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): ECPA va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Albino Tenzi va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Diogo Gabriel Marimbondo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Alberto Flores va servir per deixar enrere el gegant Gastón Martínez De Hoz al minut 41, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del ECPA va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Secondo Pusceddu no va poder controlar.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Nicola Tocco la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ECPA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.