Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727422000

Liga 727422000 Información oficial sobre el partido 727422000 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

NFK Skalka B Alineación oficial del equipo 'NFK Skalka B' en el partido 3 - 3 Dancing Crows Alineación oficial del equipo 'Dancing Crows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NFK Skalka B Alineación oficial del equipo 'NFK Skalka B' en el partido 2 - 1 Dancing Crows Alineación oficial del equipo 'Dancing Crows' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NFK Skalka B

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Alexandr Kováč va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Niklas Gangborg, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Skalka prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Rory Blackney va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Skalka a 3 - 1. Veselin Ilchev va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Skalka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lukáš Telvák va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Blaise Schrepfer.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Skalka va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Jan Stebel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pavel Hofman va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Skalka van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Kristián Kolařík des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Niklas Gangborg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Skalka.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Poulin de Skalka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Veselin Ilchev de Skalka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dancing Crows

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Carlos Riveros va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Dancing seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, René Fogh va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 164 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Dancing al minut 90. Jorge Pérez Melgarejo va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Xavi Verdalet no va ser aprofitada per en Adam Kite que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Dancing va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Jorge Pérez Melgarejo va quedar-se sol davant el porter Rodolfo Rinaldo Arena, però aquest va poder aturar el xut.