Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727421485

Liga 727421485 Información oficial sobre el partido 727421485 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Etelä-Karjala United Alineación oficial del equipo 'Etelä-Karjala United' en el partido 0 - 5 Artisti din Chiajna Alineación oficial del equipo 'Artisti din Chiajna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Etelä-Karjala United Alineación oficial del equipo 'Etelä-Karjala United' en el partido 0 - 5 Artisti din Chiajna Alineación oficial del equipo 'Artisti din Chiajna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etelä-Karjala United

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Ville Wallinheimo de Etelä-Karjala va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Artisti din Chiajna

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Artisti prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Salvador Oset.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Artisti va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Constantin Negoiţă, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Jake Wolfe va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 3 per a Artisti.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 秀晃 (Hideaki) 関口 (Sekiguchi) va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Artisti l'avantatge per 0 - 5. Constantin Negoiţă en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Amir Imam va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ville Kauppila no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Amir Imam estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jerome Russell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.