Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727419565

Liga 727419565 Información oficial sobre el partido 727419565 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

HOPIGNIES Alineación oficial del equipo 'HOPIGNIES' en el partido 4 - 2 Trupial Alineación oficial del equipo 'Trupial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HOPIGNIES Alineación oficial del equipo 'HOPIGNIES' en el partido 2 - 4 Trupial Alineación oficial del equipo 'Trupial' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,0 % 75,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOPIGNIES

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Phạm Minh Đáng, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del HOPIGNIES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Seifeddine Ben Yaghlane, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): El gol de falta de Manuel Le Roi sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 48 i ampliar l'avantatge de HOPIGNIES a 3 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): HOPIGNIES va augmentar la diferència quan Phạm Minh Đáng no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El HOPIGNIES va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Prince Young va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Le Roi de HOPIGNIES es va guanyar la targeta groga merescudament.

Trupial

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Charlison Genaro la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergey Armashov tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 32 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Charlison Genaro va pentinar un córner cap al segon pal que Bruno Diego Presidente va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Trupial a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Charlison Genaro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 57, quan un error defensiu va deixar Irineos Ampalakis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Trupial va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Boeldak de Trupial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.