Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727415512

Liga 727415512 Información oficial sobre el partido 727415512 en Hattrick

13.04.2024 18:15:00

FC Bucowina GH Alineación oficial del equipo 'FC Bucowina GH' en el partido 1 - 2 D-G-F Alineación oficial del equipo 'D-G-F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bucowina GH Alineación oficial del equipo 'FC Bucowina GH' en el partido 0 - 1 D-G-F Alineación oficial del equipo 'D-G-F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bucowina GH

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sebastian Werthern el va rematar Eduard Náhlik amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Bucowina van sortir al contraatac al minut 17, però Abdeljalil Arnado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jupp Fertner de Bucowina no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bucowina sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Brian Tindyebwa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

D-G-F

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DGF. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Trond Nilsen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al DGF per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 27. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Robin Sværke. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Giglietti de DGF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.