Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727414067

Liga 727414067 Información oficial sobre el partido 727414067 en Hattrick

09.03.2024 18:15:00

TUS Gütersloh Alineación oficial del equipo 'TUS Gütersloh' en el partido 4 - 0 SV Rumpel Alineación oficial del equipo 'SV Rumpel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TUS Gütersloh Alineación oficial del equipo 'TUS Gütersloh' en el partido 4 - 0 SV Rumpel Alineación oficial del equipo 'SV Rumpel' en el partido
Tiene un resultado normal 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TUS Gütersloh

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 29 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Konstantin Maier-Mittelstädter llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TUS G va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Théo Lins Castro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): TUS G va augmentar la diferència quan Raimund Nachwuchs no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El TUS G era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raimund Nachwuchs va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Manuel da Maia va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): TUS G va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Balthasar Bobeneck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jeronimus Strache.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian-Reto Aili. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Martin Mpotsolis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jeronimus Strache al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Konstantin Maier-Mittelstädter va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alberto Manuel da Maia va rematar alt.

SV Rumpel

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Redlof Böhlendorff de Rumpel es va guanyar la targeta groga merescudament.