Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727397764

Liga 727397764 Información oficial sobre el partido 727397764 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Nova Roma Alineación oficial del equipo 'Nova Roma' en el partido 2 - 2 Bolligen Globetrotters Alineación oficial del equipo 'Bolligen Globetrotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nova Roma Alineación oficial del equipo 'Nova Roma' en el partido 2 - 3 Bolligen Globetrotters Alineación oficial del equipo 'Bolligen Globetrotters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Roma

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Samuel Jorge Sardinheiro de Nova aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Samuel Jorge Sardinheiro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 70, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Nova va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar İsmail Celali en un 1 contra 1 amb el porter Walter Gabriel Limia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cafer Güvenç! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cafer Güvenç no va ser aprofitada per en Samuel Jorge Sardinheiro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Walter Gabriel Limia al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Emrah Safa Arsoy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Benedetto Rivolta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Benedetto Rivolta, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): İsmail Celali de Nova es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Bolligen Globetrotters

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per Globetrotters va ser Paul Phlipp Geyr, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Globetrotters prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Stefano Riva.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Globetrotters va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sıtkı Resmi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 289 Minuto 51 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Meinrad Caillet va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Benedetto Rivolta el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.