Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727386916

Liga 727386916 Información oficial sobre el partido 727386916 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Senner FC II Alineación oficial del equipo 'Senner FC II' en el partido 3 - 4 F.C. Koehorst Alineación oficial del equipo 'F.C. Koehorst' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Senner FC II Alineación oficial del equipo 'Senner FC II' en el partido 3 - 4 F.C. Koehorst Alineación oficial del equipo 'F.C. Koehorst' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,8 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Senner FC II

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Derk Ache va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Pavle Vasović es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Pavle Vasović s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Niklas Ingo Schwyter va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pavle Vasović aquest no va estar a l'altura.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Senner va posar setge sobre la defensa central visitant però en Valentin Gačević no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Keith Nesselrode va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kevin Navrátil per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

F.C. Koehorst

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Raed Kamal Al-Hamadany de Koehorst va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, Koehorst va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Moy.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Kevin Navrátil va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Raed Kamal Al-Hamadany va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Pablo Moy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Valentin Gačević no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Agusto Aratoma estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.