Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727382736

Liga 727382736 Información oficial sobre el partido 727382736 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Schoppe 06 Reboot Alineación oficial del equipo 'Schoppe 06 Reboot' en el partido 4 - 1 Quiquitos AC Alineación oficial del equipo 'Quiquitos AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Schoppe 06 Reboot Alineación oficial del equipo 'Schoppe 06 Reboot' en el partido 7 - 0 Quiquitos AC Alineación oficial del equipo 'Quiquitos AC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schoppe 06 Reboot

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Schoppe va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mariusz Miotk, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gregory Smith al minut 44, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Schoppe i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adrian Weidle va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Mariusz Miotk de Schoppe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Schoppe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adrian Weidle en un 1 contra 1 amb el porter Blas Armando Perrone, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Gregory Smith es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Friedrich Wilhelm Missriegler de Schoppe va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Marco Sambogna va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 289 Minuto 75 (Ocasión evento especial): Dominik Schwarzbach va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 75, però no s'esperava que en Nicolás Cordoba, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Adrian Weidle, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Mariusz Miotk gairebé va marcar per a Schoppe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariusz Miotk de Schoppe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Weidle de Schoppe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Quiquitos AC

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Joonatan Laanesoo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Quiquitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Luis Tomás Pérez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.