Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377727

Liga 727377727 Información oficial sobre el partido 727377727 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido 4 - 2 Barcelona_Zenica Alineación oficial del equipo 'Barcelona_Zenica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido 7 - 1 Barcelona_Zenica Alineación oficial del equipo 'Barcelona_Zenica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Blitz Julianivka

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Ivan Cybulenko de Julianivka va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 34, Marc-André Cousseau de Julianivka empatava el partit: 2 - 2.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 47 en Dmytro Pavlenko va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ivan Cybulenko podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Ivan Cybulenko de Julianivka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ivan Cybulenko no s'ho podia creure.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anton Zinchenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Ali Delić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josu Blom va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Barcelona_Zenica

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Džan Malbaša de Barcelona_Zenica va fer un bon esprint per escapar-se de Pablo Marcelo Díaz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Barcelona_Zenica va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ivan Todorov, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Mihajlo Jovanović va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos González Fraguas.