Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377401

Liga 727377401 Información oficial sobre el partido 727377401 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Tullamore United Alineación oficial del equipo 'Tullamore United' en el partido 4 - 3 Bird Day Club Alineación oficial del equipo 'Bird Day Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tullamore United Alineación oficial del equipo 'Tullamore United' en el partido 3 - 3 Bird Day Club Alineación oficial del equipo 'Bird Day Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tullamore United

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jonukas Pagrandis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tullamore empatava el partit, 1 a 1, al minut 14.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Tullamore va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Malte Kjeldsen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Janusz Joński que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Tullamore va ser Hannes Steingruber.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Tullamore va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 89 Janusz Joński va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Lilleman Colén, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Steven Forrester de Tullamore va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52 en Tomáš Rybička va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabian Bălaşa de Tullamore va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bird Day Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dany Bassombeng que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Chaibou Wome va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Curtin Chilangwa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Nyeck Mahouve, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cyprián Mázik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.