Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727375602

Liga 727375602 Información oficial sobre el partido 727375602 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

TV Nieder-Olm Alineación oficial del equipo 'TV Nieder-Olm' en el partido 0 - 4 TUS Rohden Alineación oficial del equipo 'TUS Rohden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TV Nieder-Olm Alineación oficial del equipo 'TV Nieder-Olm' en el partido 1 - 1 TUS Rohden Alineación oficial del equipo 'TUS Rohden' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,7 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TV Nieder-Olm

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Hoàng Kiên Lâm marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Valentin Isselé que va xutar a fora per molt poc.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Finn Wildenauer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en George Bucşe havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

TUS Rohden

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vadym Planenko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rohden.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Rico Tendero de Rohden l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cătălin Staicu va augmentar l'avantatge de Rohden a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Vadym Planenko entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rohden, un peu providencial d'en Ian Rheinheimer va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Cătălin Staicu de Rohden va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rohden, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Jerzy Słomiany va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Cătălin Staicu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Yulii Karamushka, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vadym Planenko va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ian Rheinheimer.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Vayer de Rohden va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.