Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727371083

Liga 727371083 Información oficial sobre el partido 727371083 en Hattrick

20.04.2024 18:15:00

Skyblues Alineación oficial del equipo 'Skyblues' en el partido 1 - 4 Wunderkickers Stars Alineación oficial del equipo 'Wunderkickers Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skyblues Alineación oficial del equipo 'Skyblues' en el partido 0 - 3 Wunderkickers Stars Alineación oficial del equipo 'Wunderkickers Stars' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skyblues

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Skyblues va ser Mirko Schöfer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Artur Balicki estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gösta Vesterskog, als 5 minuts, va fallar per ben poc.

Wunderkickers Stars

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 14 minuts Hayri Mekin va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ushangi Meladze es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Federico Colombi va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ushangi Meladze de Wunderkickers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hayri Mekin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Albert Apitius, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pier Carlo Cucciniello no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Wunderkickers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Pier Carlo Cucciniello va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Federico Colombi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Hayri Mekin de Wunderkickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nenad Stojanović de Wunderkickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.