Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727365770

Liga 727365770 Información oficial sobre el partido 727365770 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Mühltroff United Alineación oficial del equipo 'Mühltroff United' en el partido 7 - 0 Hajduk Split Potsdam Alineación oficial del equipo 'Hajduk Split Potsdam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mühltroff United Alineación oficial del equipo 'Mühltroff United' en el partido 5 - 0 Hajduk Split Potsdam Alineación oficial del equipo 'Hajduk Split Potsdam' en el partido
Tiene suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mühltroff United

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Eginhard Fahrmeier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mühltroff va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eginhard Fahrmeier progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Bobby Godsey va incrementar l'avantatge de Mühltroff amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mihai Chiric el va rematar Jonathan Gray amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Lutz Dedler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 en Mihai Chiric va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 6 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Mühltroff va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aniceto Bolivar des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Mühltroff ho intentava per la dreta per mitjà de Urban Lohmar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Eginhard Fahrmeier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Lovre Kalinich va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Lutz Dedler va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lovre Kalinich al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eginhard Fahrmeier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kevin Kriechbaum s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Hajduk Split Potsdam

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Tim Olaf Katzfey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Olaf Katzfey de Potsdam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.