Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727357538

Liga 727357538 Información oficial sobre el partido 727357538 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Usmans Army 2.0 Alineación oficial del equipo 'Usmans Army 2.0' en el partido 5 - 3 Vem que é Mole (Veterano) Alineación oficial del equipo 'Vem que é Mole (Veterano)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Usmans Army 2.0 Alineación oficial del equipo 'Usmans Army 2.0' en el partido 9 - 1 Vem que é Mole (Veterano) Alineación oficial del equipo 'Vem que é Mole (Veterano)' en el partido
Es un cenizo 9.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Usmans Army 2.0

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Danny Haworth, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Duri Hong va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Usmans empatava el partit, 2 a 2, al minut 52.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Brett Coutts-Smith va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Usmans.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Ned Helmsley estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Matthew Forgan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 75.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Usmans va aconseguir el 5 - 3 quan Mihi Azizi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Usmans es va veure beneficiat per la polèmica al minut 73, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Redlef Poelsma va relliscar al moment de fer el xut i el porter Viktor Schomann no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Vem que é Mole (Veterano)

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Alisson Batata va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de (Veterano), Dariusz Zawodziński, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alisson Batata es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dariusz Zawodziński.