Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727352728

Liga 727352728 Información oficial sobre el partido 727352728 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

FC Wolkenrasen 1,5 Alineación oficial del equipo 'FC Wolkenrasen 1,5' en el partido 2 - 2 SV Krumfuss Alineación oficial del equipo 'SV Krumfuss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Wolkenrasen 1,5 Alineación oficial del equipo 'FC Wolkenrasen 1,5' en el partido 4 - 1 SV Krumfuss Alineación oficial del equipo 'SV Krumfuss' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wolkenrasen 1,5

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Uwe Klostermann-Lange va donar a Wolkenrasen un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Wolkenrasen va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Wenzel Breifang, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Wolkenrasen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Uwe Klostermann-Lange va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cyryl Goraus.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Wolkenrasen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Wenzel Breifang va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Wenzel Breifang del Wolkenrasen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Max Heendorf va ridiculitzar a en André Alexandre Braga amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cyryl Goraus al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wenzel Breifang va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wenzel Breifang! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Max Heendorf va servir per deixar enrere el gegant André Alexandre Braga al minut 84, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mark Hafen de Wolkenrasen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Lukrecijus Zurlys de Wolkenrasen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SV Krumfuss

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 72, el jugador visitant Benjamin Werder va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Benjamin Werder va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Ove Johannesen marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Luigi Gianneschi que va xutar a fora per molt poc.
  • 254 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Krumfuss, però Ove Johannesen no va aconseguir transformar-lo en gol.