Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727351003

Liga 727351003 Información oficial sobre el partido 727351003 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Be Banglamazed Alineación oficial del equipo 'Be Banglamazed' en el partido 6 - 3 JuPy Alineación oficial del equipo 'JuPy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Be Banglamazed Alineación oficial del equipo 'Be Banglamazed' en el partido 4 - 0 JuPy Alineación oficial del equipo 'JuPy' en el partido
Tiene suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Be Banglamazed

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Rezaul Abbas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Banglamazed.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 李 (Lee) 凱志 (Kaizhi) va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Banglamazed pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hardy Werner va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Banglamazed van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Orlando José Fernandes Afonso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hardy Werner va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 60, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Banglamazed, mentre ja celebrava el 5 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikael Kirkegaard es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Banglamazed va estar a punt d'arribar en un córner. En Orlando José Fernandes Afonso va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Banglamazed per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Junaid Chowdhury, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 77 (Ocasión de falta): En 李 (Lee) 凱志 (Kaizhi) va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Rezaul Abbas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ludovic Lambie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Habibul Khan Joy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Habibul Khan Joy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Ludovic Lambie va mantenir l'equip visitant dins del partit.

JuPy

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors de JuPy no defallien en cap moment. Producte d'això, en Arttu Annala va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 6 - 1.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 6 - 2 el va apuntar al seu compte particular Aapi Eklin de JuPy després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Matti Poikkeus va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 6 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Janne Laakso que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riiko Peurakoski de JuPy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.