Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727346104

Liga 727346104 Información oficial sobre el partido 727346104 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

SG Robinho Alineación oficial del equipo 'SG Robinho' en el partido 3 - 2 KarlshorstKnüpplers Alineación oficial del equipo 'KarlshorstKnüpplers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SG Robinho Alineación oficial del equipo 'SG Robinho' en el partido 2 - 0 KarlshorstKnüpplers Alineación oficial del equipo 'KarlshorstKnüpplers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Robinho

Goles Goles

  • 104 Minuto 34 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Rainer Pyrmont va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Robinho: 1 a 2 al minut 34.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Rolf Wogen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Rolf Wogen va donar a Robinho un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan Karl Steudner des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Rolf Wogen va estar a punt d'empatar per a Robinho quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pierre Godewind va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Romain Viennet de Robinho va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Robinho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rolf Wogen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pierre Godewind.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matteo Durastante va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cedric Schwelmer.

KarlshorstKnüpplers

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Aimar Aragor de KarlshorstKnüpplers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, KarlshorstKnüpplers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aimar Aragor.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KarlshorstKnüpplers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kurt Wilhelm Viktor Weiner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.