Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727338296

Liga 727338296 Información oficial sobre el partido 727338296 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

VC ELICE Alineación oficial del equipo 'VC ELICE' en el partido 2 - 2 Dynamo Pastaga Alineación oficial del equipo 'Dynamo Pastaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VC ELICE Alineación oficial del equipo 'VC ELICE' en el partido 0 - 3 Dynamo Pastaga Alineación oficial del equipo 'Dynamo Pastaga' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VC ELICE

Goles Goles

  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): El Darío Vaca va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel ELICE. 1-0.
  • 114 Minuto 89 (Gol de penalti): ELICE va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Bruno Payet, que va fer aixecar el públic dels seients.

Dynamo Pastaga

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Stanislav Saenko va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 69.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pastaga va ser finalitzada des de l'esquerra per Žigmund Zápražný al minut 84. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Stanislav Saenko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Amadeus Buyts, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Antonio Raschellà va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Pastaga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Amadeus Buyts va desviar el xut final de Leon Frederik Lachs després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 23, un contraatac del Pastaga no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Davyd Rotaru perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Amadeus Buyts, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fedir Kerekesha no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Žigmund Zápražný va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fedir Kerekesha va entorpir al marcador d'en Leon Frederik Lachs per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pastaga que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Žigmund Zápražný, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonid Servetnyk de Pastaga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fedir Kerekesha.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oldrik Garmisch de Pastaga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fedir Kerekesha de Pastaga es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Antonio Raschellà, el jugador de Pastaga va ser expulsat al minut 83.