Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727336323

Liga 727336323 Información oficial sobre el partido 727336323 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

BallerBoum Feucht Alineación oficial del equipo 'BallerBoum Feucht' en el partido 3 - 1 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BallerBoum Feucht Alineación oficial del equipo 'BallerBoum Feucht' en el partido 2 - 1 Fulminante Haarentor Alineación oficial del equipo 'Fulminante Haarentor' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BallerBoum Feucht

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fareed Ayoub Al-Raisi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de BallerBoum al minut 31, que va llançar ajustat al pal en Fareed Ayoub Al-Raisi. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Dieter Ferentheil va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Georges Selm va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Philipp-Peter Zschunke, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fareed Ayoub Al-Raisi de BallerBoum es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fulminante Haarentor

Goles Goles

  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Nikolas Loumpoutis va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Fulminante en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Antonakis Faflatas l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolfdietrich Wilmes de Fulminante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mahsun Remzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.