Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727336263

Liga 727336263 Información oficial sobre el partido 727336263 en Hattrick

16.03.2024 18:00:00

Borussia Prenzelberg Alineación oficial del equipo 'Borussia Prenzelberg' en el partido 3 - 4 NO K4mpf4R BGO Alineación oficial del equipo 'NO K4mpf4R BGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Prenzelberg Alineación oficial del equipo 'Borussia Prenzelberg' en el partido 2 - 1 NO K4mpf4R BGO Alineación oficial del equipo 'NO K4mpf4R BGO' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Prenzelberg

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Prenzelberg una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Igor Słomka, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 20.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Olav Vanvik, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del Prenzelberg amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Alan Mratinović en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Fraydun Merkhael va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Prenzelberg.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Igor Słomka hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Olav Vanvik havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Słomka de Prenzelberg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

NO K4mpf4R BGO

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Evgeniy Khismatullin sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ditlev Husmo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de K4MPF4R. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Radoslav Gregr xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Radoslav Gregr sempre és una garantia. Al minut 80, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Daniel Ganţa marcar el 2 - 3 per al K4MPF4R.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de K4MPF4R va ser finalitzada des de l'esquerra per Udo Keesey al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Udo Keesey va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ditlev Husmo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Kamil Wantuch quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.