Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727330575

Liga 727330575 Información oficial sobre el partido 727330575 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Los Ásperos Alineación oficial del equipo 'Los Ásperos' en el partido 0 - 2 Mad city team Alineación oficial del equipo 'Mad city team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Ásperos Alineación oficial del equipo 'Los Ásperos' en el partido 2 - 0 Mad city team Alineación oficial del equipo 'Mad city team' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ásperos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Cristoph Schäuble arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Matija Božić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ásperos.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ásperos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hoàng Việt Khang en un 1 contra 1 amb el porter Reinhard Figl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Firmín Domeyco de Ásperos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ásperos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Hoàng Việt Khang va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Firmín Domeyco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Reinhard Figl. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Mad city team

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): city va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 32. Dan Van Landuyt va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): En Dan Van Landuyt va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dídac Mira la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): city van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Dan Van Landuyt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tim Bloch no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Giancarlo Taiola estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): city van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Norbert Kirchengast no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.