Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727330295

Liga 727330295 Información oficial sobre el partido 727330295 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Montana 2022 Alineación oficial del equipo 'Montana 2022' en el partido 0 - 10 Rasenball Rueschi Alineación oficial del equipo 'Rasenball Rueschi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montana 2022 Alineación oficial del equipo 'Montana 2022' en el partido 0 - 4 Rasenball Rueschi Alineación oficial del equipo 'Rasenball Rueschi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montana 2022

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kamen Belev va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Blagoy Dinev aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tzvyatko Stamenov de Montana es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Rasenball Rueschi

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Virbian Jalimsing va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del Rasenball va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mik Buydaert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 22 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Rasenball va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 22 va arribar el 0 - 3 quan en Paulo André Marques va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): Després de 27 minuts el Rasenball, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Siarzhuk Kasianovich sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kostas Karkantis, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 187 Minuto 53 (Gol tiro lejano): En Wisis Tschümperlin conduïa pel cercle central i, veient a en Léon Makungu desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 6.
  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Rasenball volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 67 van aconseguir marcar quan en Kostas Karkantis va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 7.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Paulo André Marques sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Kostas Karkantis que, efectivament, va fer pujar el 0 - 8!
  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Rasenball va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Elías Montagut en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 9.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rasenball van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wisis Tschümperlin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 10 pujava al marcador.