Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727326869

Liga 727326869 Información oficial sobre el partido 727326869 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Dream abomuslem Alineación oficial del equipo 'Dream abomuslem' en el partido 0 - 6 Baetulo C.F Alineación oficial del equipo 'Baetulo C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream abomuslem Alineación oficial del equipo 'Dream abomuslem' en el partido 1 - 1 Baetulo C.F Alineación oficial del equipo 'Baetulo C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream abomuslem

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Hossein Pajouhan va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Behrouz Afagh va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 81 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): abomuslem va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ghanbar Gerami va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rouhollah Naghdi de abomuslem es va guanyar la targeta groga merescudament.

Baetulo C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Andrea Tompkin arribés a peus de Aristides Ribeiro Morais, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Baetulo el 0 - 1.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Baetulo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Álvaro Ferreira Martinho va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Andrea Tompkin va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Álvaro Ferreira Martinho la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aristides Ribeiro Morais sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Álvaro Ferreira Martinho que, efectivament, va fer pujar el 0 - 4!
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): Passaven 67 minuts quan en Aristides Ribeiro Morais va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 5.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Baetulo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Aristides Ribeiro Morais va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.